Gratis les in digitale vaardigheden

Elke dinsdag van 12:00 uur tot 13:00 uur, tijdens de Senioren Ontmoetgroep van Langer Thuis Nijmegen, kunnen ouderen aan de slag met hun digitale vaardigheden.

Ouderen digitaal vaardig(er)

Op verzoek van deelnemers van de Senioren Ontmoetgroep bij Langer Thuis Nijmegen, zijn we vorig jaar gestart met werken aan  digitale vaardigheden. Wegens succes gaat Langer Thuis Nijmegen weer aan de slag met het Digitaal Spreekuur. Ouderen nemen zelf hun mobiele telefoon, laptop of tablet mee. De vrijwillige digi-docente Barbara beantwoordt vragen en helpt de ouderen om digitaal vaardig(er) te worden.
Digi-docente Barbara is ook op pad gegaan met deelnemers om uitleg te geven over het maken van foto’s. De ouderen leerden hoe de
foto’s gemaakt, opgeslagen en verzonden konden worden naar vrienden en familie.

Expositie

De foto’s van Annie Peerenboom, één van de deelnemers aan het Digitaal Spreekuur, waren te bewonderen in de Biezantijn. Na een jaar hebben deze foto’s plaats gemaakt voor mooie tekeningen van Riekie Kusters, wijkbewoonster en tevens deelnemer aan de Senioren Ontmoetgroep. Ook u kunt deel uitmaken van de expositie door uw schilder- en tekentalent te exposeren.

Meer informatie

Heeft u ook digitale vragen of wilt u digitaal vaardig(er) worden? Komt u er zelf niet uit? Kom dan gerust binnen met uw vragen. Elke
dinsdag van 12:00 – 13:00 uur in Voorzieningenhart De Biezantijn, Waterstraat 146 in Nijmegen. Of neem contact op met Erika Antvelink via 06- 51 39 77 83.

Langer Thuis Nijmegen is het ouderenwerk van Sterker sociaal werk.


Bron: De Wester, april 2023

Publicatiedatum: 18 april 2023
Heb je nog vragen?
Sterker Ouderenwerk