Menu

Werken bij Sterker sociaal werk

Bij Sterker sociaal werk staat goede dienstverlening aan burgers voorop. 
Daarnaast willen we voor onze professionals een goede werkgever zijn.
We komen graag in contact met deskundige professionals die met passie hun vak uitoefenen.

Bij Sterker werken bijna 300 medewerkers. We investeren in ontwikkeling en persoonlijke groei, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Gelijkwaardigheid, saamhorigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal. Door uit te gaan van onze eigen kracht, in te zetten op innovatie en uitnodigend te zijn naar anderen in ons werkveld streven we ernaar een voorbeeld te zijn in het domein van sociaal werk.

Ben jij een stevige persoonlijkheid en teamplayer, die snel schakelt en energiek is? Ben je deskundig, flexibel en enthousiast om je in te zetten? We hebben regelmatig vacatures voor diverse functie op verschillende locaties. Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden voor stages en zoeken we altijd naar enthousiaste vrijwilligers.

 

Vrijwilligerswerk
 

Samenwerking met vrijwilligers is een belangrijk onderdeel van Sterker sociaal werk. Zo werken er bij onze organisatie maar liefst 600 vrijwilligers binnen verschillende projecten en diensten en ook de beroepskrachten in de wijkteams werken vaak samen met vrijwilligers in de wijken om kwetsbare burgers te ondersteunen. Vrijwilligers zijn ook belangrijke pijlers van de participatiesamenleving.

Of je nu een zinvolle tijdsbesteding zoekt, iets voor een ander of de maatschappij wilt betekenen of vooral nieuwe contacten wilt opdoen en jezelf wilt ontwikkelen: voor vrijwel iedereen is er vrijwilligerswerk mogelijk binnen Sterker. Er zijn mogelijkheden om je in te zetten voor specifieke groepen zoals ouderen, jongeren of mensen met een chronische ziekte. Ook kan je voor specifieke taken gaan zoals vervoer, klusjes, gastvrouw, gezelschapsmaatje of buurtbemiddeling. Wil je liever een oriënterend gesprek over de mogelijkheden binnen Sterker, stuur dan een berichtje naar: hrm@sterker.nl.
Je kunt ook hier kijken naar de vrijwilligersvacatures die momenteel open staan.