Ontdekken, ontwikkelen en verbinden

met enthousiasme theorie in praktijk brengen

Bij Sterker sociaal werk staat goede dienstverlening aan burgers voorop. Daarnaast willen we voor onze professionals een goede werkgever zijn, maar willen we ook jongeren de kans geven zich tot professional te ontwikkelen. Dit doen we door interessante stageplaatsen aan te bieden, zodat jij de theorie kunt verbinden met de praktijk en kunt ervaren wat het werk in de praktijk inhoudt. We komen graag in contact met enthousiaste studenten die met passie het vak willen leren.

Afwisselende en interessante stageplekken

Sterker sociaal werk is een door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkende stage-organisatie. Wij bieden afwisselende en interessante stageplekken voor studenten van verschillende opleidingen en niveaus. Zo kun je bij ons stagelopen bij bijvoorbeeld de Deel de Dag (dagopvang voor ouderen), bij diverse maatjesprojecten of binnen een sociaal team. Een stage bij Sterker sociaal werk is een mooie kans om ervaring op te doen op de werkvloer. Onder begeleiding van een ervaren professional ga je aan de slag.

Stagemogelijkheden

Volg jij een opleiding in het maatschappelijk domein en wil je je kennis en ervaring uitbreiden met een praktijkplaats? Dan bieden wij diverse mogelijkheden aan binnen onze organisatie. Wij hebben elk jaar meerdere plekken beschikbaar voor (bijna) alle studiejaren binnen het MBO en HBO en we bieden regelmatig gerichte opdrachten aan voor WO-studenten. Bijvoorbeeld:

  • Ben je eerstejaars MBO-zorg en welzijn? Dan bieden wij onder andere stage plekken aan bij Deel de Dag
  • Ben je eerstejaars HBO Social work? Denk dan ook aan Jij&Ik (in samenwerking met Bindkracht10) of aan Mate for You.
  • Voor derdejaars studenten hebben we een uitdagende werkplek binnen een team van maatschappelijk werkers die individuele en groepsgerichte ondersteuning bieden.

Meer informatie en contact

Heb je vragen of wil je een open sollicitatie sturen?

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.