KOM JIJ ONS VERSTERKEN?

Als werknemer, stagiair of vrijwilliger

Bij Sterker sociaal werk staat goede dienstverlening aan burgers voorop. Daarnaast willen we voor onze professionals een goede werkgever zijn. We komen graag in contact met deskundige professionals die met passie hun vak uitoefenen.

Medewerkers

Bij Sterker werken bijna 150 medewerkers. We investeren in ontwikkeling en persoonlijke groei, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Gelijkwaardigheid, saamhorigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal. Door uit te gaan van onze eigen kracht, in te zetten op innovatie en uitnodigend te zijn naar anderen in ons werkveld streven we ernaar een voorbeeld te zijn in het domein van sociaal werk.

Ben jij een stevige persoonlijkheid en teamplayer, die snel schakelt en energiek is? Ben je deskundig, flexibel en enthousiast om je in te zetten? We hebben regelmatig vacatures voor diverse functies op verschillende locaties. Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden voor stages en zoeken we altijd naar enthousiaste vrijwilligers.

Waarom werken bij Sterker?
  • We hebben een maatschappelijke opdracht, dus je draagt niet alleen bij aan het welzijn van individuen, maar ook aan een prettige samenleving.
  • We bieden je volop mogelijkheden om te blijven leren, onder meer via een digitaal platform met een uitgebreid professionaliseringsaanbod.
  • We ondersteunen hybride werken en daarmee flexibiliteit voor medewerkers.
  • We bieden je een goed salaris (cao sociaal werk), met daar bovenop een individueel keuzebudget en een persoonlijk loopbaanbudget.

Tevreden medewerkers

Wie kan beter iets zeggen over hoe dat is dan medewerkers van de organisatie? Uit ons meest recente medewerkerstevredenheidonderzoek blijkt dat medewerkers bij Sterker zeer tevreden zijn. De organisatie scoort een 7,8 voor algehele tevredenheid: een half punt hoger dan het landelijk gemiddelde. Waarom zijn onze medewerkers zo tevreden? We laten ze zelf aan het woord:

"De vrijheid die je krijgt. Er wordt vanuit vertrouwen gewerkt en er is aandacht voor de medewerkers."

"Een werkgever die wil leren door ervaringen in de praktijk en die openstaat voor ideeën of feedback."

"Je kunt jezelf ontwikkelen en de inhoud van mijn werk vind ik ook leuk."

Stage

Volg jij een opleiding in het maatschappelijk domein en wil je je kennis en ervaring uitbreiden met een praktijkplaats? Dan bieden wij diverse mogelijkheden aan binnen onze organisatie. Wij vinden het belangrijk om de professionals van de toekomst op te leiden. Wij hebben elk jaar meerdere plekken beschikbaar voor (bijna) alle studiejaren binnen het MBO en HBO en we bieden regelmatig gerichte opdrachten aan voor WO-studenten.

Vrijwilligerswerk

Samenwerking met vrijwilligers is een belangrijk onderdeel van Sterker sociaal werk. Zo werken er bij onze organisatie maar liefst 600 vrijwilligers binnen verschillende projecten en diensten. Of je nu een zinvolle tijdsbesteding zoekt, iets voor een ander of de maatschappij wilt betekenen of vooral nieuwe contacten wilt opdoen en jezelf wilt ontwikkelen: voor vrijwel iedereen is er vrijwilligerswerk mogelijk binnen onze organisatie.