Gespreksgroepen

Beuningen Nijmegen

Het kan iedereen overkomen: je loopt vast of je zit niet lekker in je vel. Dat kan allerlei oorzaken hebben: geldzorgen, problemen op school, relatieperikelen, een scheiding, gebrek aan zelfvertrouwen, mantelzorgtaken, een burenruzie, opvoedingsproblemen of opgroeien in een lastige situatie. Soms kom je er zelf niet uit. Als je erover kunt praten met anderen die in dezelfde situatie zitten kan dat helpend zijn. Sterker sociaal werk heeft diverse ‘lotgenotengroepen’.

Een groep geeft je herkenning en erkenning. Het is vaak gezellig en je leert mensen kennen die jou begrijpen. En het fijne is: in een groep sta je nooit alleen!

Deelname aan de groepen is gratis voor deelnemers uit het werkgebied van Sterker. De meeste groepen starten bij voldoende aanmeldingen. Hierdoor kan het wat langer duren voordat uw inschrijving wordt verwerkt. De locatie van de groep staat niet vooraf vast en is afhankelijk van de aanmeldingen.

Wat bieden we?

Overzicht groepen voor kinderen


Overzicht groepen voor volwassenen

  • Stap Vooruit: een effectieve training voor het vergroten van je weerbaarheid, zelfvertrouwen, assertiviteit, bewustwording en probleemoplossende vaardigheden.
  • Uit elkaar en dan? Themabijeenkomsten over echtscheiding, voor ouders die uit elkaar gaan of zijn gegaan. Ouders kunnen onafhankelijk van elkaar aan deelnemen.
  • Rouwgroep voor partnerverlies: gespreksgroep over verlies van je partner.

Meer informatie

Ons aanbod verschilt per gemeente. Kijk op de pagina van de groep om te zien in welke gemeente(n) we de groep aanbieden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Heb je nog vragen?
Team Groepswerk
Aanmeldformulier Groepswerk

Wil je je aanmelden voor een groep? Vul dan het onderstaande formulier in.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.