Mate4You

Nijmegen

Iedereen heeft toch vrienden of familie? Maar niet iedereen kan daar op terugvallen. Dan sta je er min of meer alleen voor en kun je soms zelfs op straat komen te staan. Dan is het fijn om iemand te hebben die echt naar je luistert. Een maatje met wie je elke week iets kunt ondernemen. Mate4You koppelt jongeren voor een jaar aan elkaar.

Mate4You is een maatjesproject vóór en door jongeren! Het project is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar die graag een eigen sociaal netwerk willen opbouwen en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wat bieden we?

Bij Mate4You word je gekoppeld aan een maatje die bij jou past op basis van achtergrond, persoonlijkheid, leeftijd en gezamenlijke interesses. Samen trek je voor een periode van ongeveer één jaar met elkaar op en onderneem je activiteiten die bijdragen aan wat jij graag wilt leren. Naast de activiteiten samen met je maatje zijn er ook groepsactiviteiten zodat je ook andere jongeren kunt ontmoeten. Ook op die manier kunnen nieuwe vriendschappen ontstaan. Gedurende het jaar worden er verschillende groepsactiviteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: paintball, high tea, voetballen in het park of een dagje naar de Efteling. Per afspraak krijgen jullie een vergoeding om zo die leuke activiteiten ook waar te kunnen maken!

Lees de folder.Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Henry Schouten via mateforyou@sterker.nl.

Heb je nog vragen?
Team Mate4You