Menu

Stage bij Sterker sociaal werk

Stagelopen bij Sterker is ontdekken, ontwikkelen en verbinden.

Bij Sterker sociaal werk staat goede dienstverlening aan burgers voorop. Daarnaast willen we voor onze professionals een goede werkgever zijn, maar willen we ook jongeren de kans geven zich tot professional te ontwikkelen. Dit doen we door interessante stageplaatsen aan te bieden, zodat jij de theorie kunt verbinden met de praktijk en kunt ervaren wat het werk in de praktijk inhoudt. We komen graag in contact met enthousiaste studenten die met passie het vak willen leren.

Sterker sociaal werk is een door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkende stage-organisatie. Wij bieden afwisselende en interessante stageplekken voor studenten van verschillende opleidingen en niveaus. Zo kun je bij ons stagelopen bij bijvoorbeeld de Deel de Dag (dagopvang voor ouderen), bij diverse maatjesprojecten of binnen een Sociaal Wijkteam. Een stage bij Sterker sociaal werk is een mooie kans om ervaring op te doen op de werkvloer. Onder begeleiding van een ervaren professional ga je aan de slag.

Stagemogelijkheden

Volg jij een opleiding in het maatschappelijk domein en wil je je kennis en ervaring uitbreiden met een praktijkplaats? Dan bieden wij diverse mogelijkheden aan binnen onze organisatie. Wij hebben elk jaar meerdere plekken beschikbaar voor (bijna) alle studiejaren binnen het MBO en HBO en we bieden regelmatig gerichte opdrachten aan voor WO-studenten. Bijvoorbeeld:

  • Ben je eerstejaars MBO-zorg en welzijn? Dan bieden wij onder andere stage plekken aan bij Deel de Dag
  • Ben je eerstejaars HBO Social work? Denk dan ook aan Jij&Ik (in samenwerking met Bindkracht10) of aan Mate 4 You.
  • Voor derdejaars studenten hebben we. een uitdagende werkplek binnen een Sociaal wijkteam of een Breed basisteam.
     

Vacatures

Bekijk onze actuele stageplaatsen

Heb je vragen of wil je (open) solliciteren? Stuur dan een e-mail naar stage@sterker.nl.