Menu

Veilige Haven Oost

Wat is Veilige Haven Oost?
Stel: je bent jong (tussen de 16 en 25 jaar), je hebt een andere culturele achtergrond dan de doorsnee Nederlandse, en je wordt als jongen verliefd op jongens, als meisje op meisjes, of nog ingewikkelder. Of je voelt je een jongen, maar bent een meisje of andersom.

Veilige Haven Oost luistert naar je verhaal, geeft informatie, advies, en hulp. Deze is anoniem, gratis, en vertrouwelijk. Je hoeft je naam niet te geven en niemand komt te weten dat je contact met ons hebt als jij dat niet wilt.

Ondersteunen en meedenken
We helpen je bij het vinden van de weg die bij jou past en bij het omgaan met de lastige vragen die jij tegenkomt. Bijvoorbeeld bij de vraag: “Kom je er wel of niet voor uit?” of: “Kan ik nog wel thuis blijven wonen?” of: “Hoe ontmoet ik mensen met dezelfde problemen?”. We gaan je er niet van overtuigen iets te doen dat jij niet ziet zitten. We denken met je mee over hoe jij kunt omgaan met de gevoelens die je hebt op een manier die jij kiest en die bij jou past.

Bij Veilige Haven Oost werken professionele hulpverleners die luisteren en begrijpen en ook daadwerkelijke hulp kunnen bieden als je nog meer in de knel komt; bijvoorbeeld thuis weg moet, met school moet stoppen, of misschien zelfs wel omdat je je niet meer veilig voelt.

Veilige Haven Oost 06 - 34 000 277 info@veiligehavenoost.nl

Veilige Haven kan je ondersteunen via de telefoon (bellen en Whatsappen) of via e-mail. Na anoniem contact kun je ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, als je dat wilt.

Geen andere gemeentes gevonden waar Sterker sociaal werk deze dienst aanbiedt.