Menu

Rouwgroep Corona

De Rouwgroep Corona is een groep voor mensen die een dierbare hebben verloren aan het corona-virus of tijdens de periode van de corona-maatregelen. De groep is bedoeld om ervaringen te delen met lotgenoten.

Veel mensen hebben een dierbare verloren in de periode dat er veel maatregelen en beperkingen golden i.v.m. het corona-virus. Door deze veiligheidsmaatregelen heb je misschien geen of beperkt afscheid kunnen nemen.

Hierdoor ervaar je mogelijk problemen in je dagelijks leven, heb je moeite je emoties een plek te geven of mis een plek waar je je verhaal kwijt kunt. Je ervaringen delen met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt kan je verder helpen.

Daarom organiseert Sterker sociaal werk een speciale rouw-gespreksgroep. In 8 bijeenkomsten praat je samen over thema's zoals:

  • wel of geen afscheid kunnen nemen;
  • de begrafenis of crematie;
  • rouwen met je omgeving.
     

Er is veel ruimte voor de emoties en gevoelens die zich kunnen voordoen bij verlies. Het delen van je ervaringen is een essentieel onderdeel van de bijeenkomsten.

Meer informatie of aanmelden

Bij de bijeenkomsten worden de veiligheidsvoorschriften nageleefd:

  • 1,5 meter afstand
  • extra aandacht voor hygiëne


Deelname aan deze rouwgroep is gratis. Voor informatie of aanmelden kun je contact opnemen met: Chris van Raan, c.vanraan@sterker.nl of Daphne Vloet, d.Vloet@sterker.nl.

Of bel Sterker sociaal werk, telefoon 088 - 00 11 333.

Sterker sociaal werk 088 - 00 11 333 info@sterker.nl

Geen andere gemeentes gevonden waar Sterker sociaal werk deze dienst aanbiedt.