Spring! Empowermentgroep voor vrouwen

Empowerment
Wie ben ik, wat wil ik en hoe kom ik verder? Empowerment heeft te maken met grip krijgen op jezelf en op je leven: je krijgt vertrouwen in je eigen kunnen, je neemt de regie over je leven, je bent in staat om op te komen voor jezelf en je laat je minder beïnvloeden door anderen. Iedereen is goed in de negatieve kanten zien, en kritiek op onszelf hebben. In deze groep gaan we juist de positieve kant benadrukken en onze kwaliteiten opzoeken.

Groep
In de groep ‘Spring!’, georganiseerd in samenwerking met Pro Persona Connect, ga je samen met andere vrouwen aan de slag. Samen delen, herkenning bij elkaar, maar vooral ook van elkaar leren hoe je weer positief verder kunt. De groep is geen therapie, maar een steun in de rug om verder te komen. Wij dagen jou uit: Spring erin en Spring mee!

Voor wie
Voor volwassen vrouwen die het gevoel hebben dat soms vast te zitten, dat dingen niet gaan zoals men zou willen. Wil je in beweging komen en het stuur weer in handen nemen? Dan is deze groep iets voor jou!

Wat leert u?
In de groep ‘Spring!’ ga je samen met andere vrouwen aan de slag. Samen delen, herkenning bij elkaar, maar vooral ook van elkaar leren hoe je weer positief verder kunt. De groep is geen therapie, maar een steun in de rug om verder te komen. Wij vinden enkele thema’s belangrijk in de groep, je eigen ideeën zijn ook heel erg welkom. Wij dagen jou uit: Spring erin en Spring mee! Zo geven we samen de groep vorm. Met thema’s als:

  • eigen kracht
  • ontspanning
  • kwaliteiten
  • opkomen voor jezelf
  • energiegevers
  • positief denken
  • in beweging komen

Waar en wanneer
Woensdag 14 + 21 + 28 september, 5 + 12 + 19 oktober en 2 + 9 november 2022 van 09.30-11.30 uur.

Locatie 
Groesbeek. Van tevoren is er een kennismakingsgesprek. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden voor de cursus kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het secretariaat van Pro Persona Connect:

T (026) 312 44 83
M preventie@propersona.nl
W www.propersonaconnect.nl

Bekijk hier de
flyer.

Publicatiedatum: 14 juli 2022