Programma Regenboogsenioren

Dit jaar organiseren we met diverse partners een bijzonder programma voor regenboogsenioren op roze woensdag. Hieronder volgt het programma.

Op 20 juli is het zover! Het programma start om 14.30 uur en vindt plaats in het Roze Huis Nijmegen. Er is een optreden van een singer-songwriter, een pubquiz en een klein muziekprogramma. We voelen mister en miss Senior Pride van 2022 aan de tand tijdens een kort vraaggesprek en er volgen speeddates op basis van filminteresses. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat je een verrassende ontmoeting krijgt met iemand die jouw filminteresses deelt! Je kunt die avond samen naar de film in Lux. Je voelt je er zeker niet alleen, want we gaan die avond met z’n allen naar de film!

Na het programma in het Roze Huis gaan we (uit)eten. Om 20.00 uur is er in Arthouse LUX, op loopafstand van het Roze Huis, een speciale filmvertoning met een klassieke Roze film. Kortom: een gezellig programma dat gehost wordt door Mister Senior Pride 2019: Clem Bongers.

Kosten en aanmelden

Het programma wordt aangeboden door Stichting Roze Woensdag, Sterker Sociaal werk, Stichting Vierdaagsefeesten en Arthouse LUX. Het diner is op eigen kosten. Er is deze middag en avond plaats voor 50 mensen, dus meld je snel aan via regenboogsenioren@rozewoensdag.nl. Na aanmelding krijg je een bevestiging van deelname met verdere informatie over tijden en locaties.

Zomerprogramma 2022

Bovenstaande activiteit is ook opgenomen in het Zomerprogramma Senioren. Dat is een verzameling van verschillende activiteiten voor senioren. De activiteiten zijn van 1 juli tot 4 september en worden aangeboden door verschillende organisaties uit Nijmegen. De activiteiten zijn gericht op ontmoeting en ontspanning. Je vindt bijvoorbeeld ook rondleidingen in de stad, concerten, lezingen, workshops, wandelingen, bewegen, amusement en meer.

Er wordt een programmaboekje uitgegeven wat vanaf eind juni te vinden is in onder andere wijkcentra, Stips, bibliotheken en digitaal op de website van Bindkracht10.

Publicatiedatum: 22 mei 2022