Menu

Mantelzorgcafé

Op de eerste maandag en op de eerste donderdag van de maand organiseert Mantelzorg Nijmegen het Mantelzorgcafé. Mantelzorgers zijn van harte welkom op maandag van 19.00 uur tot 21.00 uur in Deel De Dag Brakkenstein, Kanunnik van Kekenstraat 2 en/of op donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Wijkfabriek Wolfskuil, Koninginnelaan 1. Deelname aan het Mantelzorgcafé is voor mantelzorgers gratis.

Tijdens het Mantelzorgcafé kunnen mantelzorgers op ontspannen wijze andere mantelzorgers ontmoeten die in een vergelijkbare situatie zitten, ervaringen en tips met elkaar delen en informatie vergaren over verschillende thema’s.  Er is een gevarieerd programma. Dit programma wordt onder andere aangekondigd op de Facebookpagina van Mantelzorg Nijmegen en in de digitale nieuwsbrief van Mantelzorg Nijmegen. Lees hier meer over het Mantelzorgcafé en een aantal belangrijke spelregels vanwege het coronavirus.

Het Mantelzorgcafé is een activiteit van het samenwerkingsverband Gezond Ouder Worden Nijmegen. Dit samenwerkingsverband bestaat uit Mantelzorg Nijmegen (onderdeel van Sterker sociaal werk), ZZG Zorggroep, GGD Gelderland Zuid, Gemeente Nijmegen, Netwerk 100, NEO Huisartsenzorg en Bindkracht 10. 

Deze dienst(en) bieden we aan in de gemeente Nijmegen

Mantelzorgcafé

Ontmoet andere mantelzorgers

Wil je op een makkelijke manier andere mantelzorgers ontmoeten? Kom dan naar het Mantelzorgcafé! Dit café is toegankelijk voor iedereen die langdurig voor een ander zorgt en in Nijmegen woont. Naast gezelligheid en advies kun je er ook terecht voor themabijeenkomsten of trainingen.

Meer informatie