Menu

Ik wil wat doen overdag

Vroeger ging je naar je werk of had je een huishouden te doen naast eventuele opvoeding van de kinderen. Naarmate de jaren verstrijken vallen mensen en taken weg of kun je jouw favoriete sport niet meer beoefenen. Dan kan de dag soms lang duren. Ga er op uit naar een ontmoetingsplek in de buurt of zoek een nieuwe (groeps)activiteit. 

Deze dienst(en) bieden we aan in de gemeente Nijmegen

Goede Dag

Gevarieerde activiteiten voor een goede dag

Bij Goede Dag is vijf dagen per week iets te doen voor ouderen: van koffie drinken en ontmoeting tot bewegen, creatieve activiteiten, Soepie Doen, verhalen vertellen en nog veel meer. Voor een aantal activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd. Tussen 10.00 – 11.00 staat er gratis koffie en thee voor u klaar.

Er is nu ook Goede Dag online! Goede Dag is een gezamenlijk aanbod van verschillende organisaties.

Meer informatie en locaties
 

Meer informatie

Ontmoeting in de Hazenkamp

Ontmoetingsactiviteiten in de Hazenkamp

De ontmoeting in de Hazenkamp geeft ouderen vanaf 60 jaar de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en in contact met elkaar te komen. Het doel van het ontmoeten is om uw eigen gezondheid en geluk, maar ook dat van de groep, te vergroten.

Meer informatie

Ouderenadvies

Hulpverlening

Zit u met vragen en wilt u daarover met iemand praten? De ouderenadviseurs van Sterker sociaal werk gaan graag met u in gesprek om te kijken wat in uw situatie nodig is en wat helpend kan zijn voor u.

Meer informatie

Senioren ontmoetgroep

Ontmoeten

Elke dinsdag komen twee groepen in wisselende samenstelling in Voorzieningenhart De Biezantijn, Waterstraat 146 bij elkaar. Een ontmoeting met een kopje koffie, voor een praatje, een activiteit of voorlichting.

Meer informatie

Wegwijzer024

Zelf informatie zoeken op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Logo wegwijzer

Wegwijzer024 is een online sociale kaart voor welzijn, wonen en zorg in Nijmegen. Met de Wegwijzer kunnen bewoners, Stip-vrijwilligers en professionals zelf op zoek naar activiteiten, organisaties en diensten voor een specifiek stadsdeel of doelgroep.

Wegwijzer024 is een initiatief van Sterker sociaal werk.

Ga naar Wegwijzer024.nl

Meer informatie