Menu

Ik wil wat doen overdag

Vroeger ging je naar je werk of had je een huishouden te doen naast eventuele opvoeding van de kinderen. Naarmate de jaren verstrijken vallen mensen en taken weg of kun je jouw favoriete sport niet meer beoefenen. Dan kan de dag soms lang duren. Ga er op uit naar een ontmoetingsplek in de buurt of zoek een nieuwe (groeps)activiteit. 

Deze dienst(en) bieden we aan in de gemeente Nijmegen

Deel de Dag

Dagbestedingsactiviteiten

De dagbesteding van Sterker werkt onder de naam Deel de Dag. Deze term geeft beter aan waar het om gaat: een gezellige en zinvolle dag delen met elkaar. Er is een dagelijks variërend programma: van creatieve activiteiten tot koken, spel- en bewegingsactiviteiten en zingen. Tussen de middag luncht u samen.

Meer informatie

Goede Dag

Gevarieerde activiteiten voor een goede dag

Bij Goede Dag is er 5 dagen per week iets te doen voor ouderen: van koffie drinken en ontmoeting tot bewegen, creatieve activiteiten, Soepie Doen, verhalen vertellen en nog veel meer. Voor een aantal activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd. Tussen 10.00 – 11.00 staat er gratis koffie en thee voor u klaar.

Er is nu ook Goede Dag online!

Goede Dag is een gezamenlijk aanbod van verschillende organisaties.

Meer informatie en locaties
 

Meer informatie

Ontmoeting in de Hazenkamp

Ontmoetingsactiviteiten in de Hazenkamp

De ontmoeting in de Hazenkamp geeft ouderen vanaf 60 jaar de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en in contact met elkaar te komen. Het doel van het ontmoeten is om uw eigen gezondheid en geluk, maar ook dat van de groep, te vergroten.

Meer informatie

Senioren Salon

Samen lunchen en leuke dingen doen

Wat is Senioren Salon?
In de Senioren Salon kunnen oudere wijkbewoners wekelijks terecht om samen met andere wijkbewoners - onder begeleiding van een medewerker van Sterker en vrijwilligers - te genieten van een lunch en een activiteit.

Meer informatie

Wegwijzer024

Wat is er te doen in Nijmegen?

Logo wegwijzer

Wegwijzer024 is een online sociale kaart voor welzijn, wonen en zorg in Nijmegen. Met de Wegwijzer kunnen bewoners, Stip-vrijwilligers en professionals zelf op zoek naar activiteiten, organisaties en diensten voor een specifiek stadsdeel of doelgroep.

N.B.: Wegwijzer024 is een initiatief van Sterker sociaal werk.

Ga naar onze site Wegwijzer024.nl

Meer informatie