Menu

Ik wil contact met andere mantelzorgers

Deze dienst(en) bieden we aan in de gemeente Nijmegen

Mantelzorg Nijmegen

Ondersteuning voor Mantelzorgers

Wat is Mantelzorg Nijmegen?
Mantelzorg Nijmegen helpt u als het mantelzorgen u teveel wordt of als u er niet meer uitkomt. U houdt daarbij zelf de leiding. We nemen niet de zorg over maar bieden informatie, advies en (kortdurende) hulp. Ook luisteren we naar uw verhaal. Samen met u kijken we wat er mogelijk is.

 

Meer informatie

Mantelzorgcafé

Ontmoet andere mantelzorgers

Wat is Mantelzorgcafé?
Wil je op een makkelijke manier andere mantelzorgers ontmoeten? Kom dan naar het Mantelzorgcafé! Op de eerste woensdag van de maand is er van 19.00 tot 21.00 uur het Mantelzorgcafé in wijkcentrum Dukenburg. Dit café is toegankelijk voor iedereen die langdurig voor een ander zorgt en in Nijmegen woont. Naast gezelligheid en advies kun je er ook terecht voor themabijeenkomsten of trainingen.

Meer informatie

Mantelzorgsalon

Mantelzorgers onder elkaar

Wat is Mantelzorgsalon?
Verschillende keren per jaar worden er mantelzorgsalons georganiseerd. Een mantelzorgsalon bestaat altijd uit een combinatie van gezelligheid, ontspanning en informatie.

Meer informatie

Spreekuur (Jonge) Mantelzorgers

Spreekuur voor (Jonge) mantelzorgers

Wat is Spreekuur voor (Jonge) Mantelzorgers?
Mantelzorg Nijmegen organiseert elke week inloopspreekuren bij Stip Oost, Stip Midden, Stip Zuid, Voorzieningenhart De Biezantijn, jongerenorganisatie Jimmy’s en het ROC Nijmegen. Tijdens de spreekuren kunnen mantelzorgers gerust binnen komen lopen. Het is ook mogelijk om van te voren een afspraak in te plannen, dit kan per e-mail of telefonisch.

Meer informatie