Menu

Groepswerk: in een groep sta je nooit alleen!

Contact met lotgenoten

Het kan iedereen overkomen: je loopt vast of je zit niet lekker in je vel. Dat kan allerlei oorzaken hebben: geldzorgen, problemen op school, relatieperikelen, een scheiding, gebrek aan zelfvertrouwen, mantelzorgtaken, een burenruzie, opvoedingsproblemen of opgroeien in een lastige situatie. Soms kom je er zelf niet uit. Als je erover kunt praten met anderen die in dezelfde situatie zitten kan dat helpend zijn. Sterker sociaal werk heeft diverse ‘lotgenotengroepen’.
Een groep geeft je herkenning en erkenning. Het is vaak gezellig en je leert mensen kennen die jou begrijpen. En het fijne is: in een groep sta je nooit alleen!

GROEPEN VOOR KINDEREN

GROEPEN VOOR VOLWASSENEN

GESPREKSGROEPEN OVER ROUW

Praktische informatie
Deelname aan de groepen is gratis. De gespreksgroepen worden georganiseerd op verschillende locaties in Nijmegen. Deelnemers uit andere gemeenten in de regio waar Sterker actief is, kunnen zich ook aanmelden.

Meer informatie of aanmelden?
Neem contact op met Sterker sociaal werk
telefoon 088 - 00 11 333
e-mail groepswerk@sterker.nl
of vul het aanmeldformulier in

Trots presenteren wij de film De kracht van Groepswerk waaraan Sterker een bijdrage heeft geleverd. Het bijzondere aan de film is dat een groep van 10 oud deelnemers aan een groep bereid is gevonden mee te spelen in deze film. Zij konden oprecht en geloofwaardig vertellen welke twijfels en drempels zij ervoeren bij de start van de groep en wat het hen uiteindelijk heeft opgeleverd.

Geen andere gemeentes gevonden waar Sterker sociaal werk deze dienst aanbiedt.