Menu

Get together

Veel kinderen en jongeren maken het mee: bij hen thuis is iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een beperking of een ernstige verslaving. Het kan gaan om je vader, moeder, broer of zus of om een inwonende opa of oma. Bij zeker 1 op de 4 jongeren is dit het geval. Zij zijn jonge mantelzorgers.. Voor deze jonge mantelzorgers organiseert Mantelzorg Nijmegen een 'Get Together'.

Het kan fijn zijn om voor je familielid te zorgen. Maar soms kan het ook wat te veel worden. Je moet ook goed voor jezelf blijven zorgen. Dat doe je bijvoorbeeld door even te ontspannen, ergens gezellig andere jonge mantelzorgers te ontmoeten en te leren kennen! Een keer in de 2-3 maanden organiseert Mantelzorg Nijmegen een 'Get Together' bij Jimmy’s Nijmegen in de Van Berchenstraat 3b in Nijmegen. Jonge mantelzorgers van de leeftijd 18 t/m 28 jaar zijn van harte welkom. Ben je iets jonger of iets ouder, neem dan alsnog gerust contact op.

Via onze pagina op facebook houden we je op de hoogte wanneer de volgende Get together is.

Kosten
Deelname is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan door te mailen, te bellen of te appen.

Deze dienst(en) bieden we aan in de gemeente Nijmegen

Get together

Activiteit

Veel kinderen en jongeren maken het mee: bij hen thuis is iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een beperking of een ernstige verslaving. Het kan gaan om je vader, moeder, broer of zus of om een inwonende opa of oma. Bij zeker 1 op de 4 jongeren is dit het geval. Zij zijn jonge mantelzorgers. Voor deze jonge mantelzorgers organiseert Mantelzorg Nijmegen een 'Get Together'.

Meer informatie