Menu

Get together

Wat is Get together?
Veel kinderen en jongeren maken het mee: bij hen thuis is iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een beperking of een ernstige verslaving. Het kan gaan om je vader, moeder, broer of zus of om een inwonende opa of oma. Bij zeker 1 op de 4 jongeren is dit het geval. Zij zijn jonge mantelzorgers.. Voor deze jonge mantelzorgers organiseert Mantelzorg Nijmegen een “Get Together”.

Het kan fijn zijn om voor je familielid te zorgen. Maar soms kan het ook wat te veel worden. Je moet ook goed voor jezelf blijven zorgen. Dat doe je bijvoorbeeld door even te ontspannen, ergens gezellig andere jonge mantelzorgers te ontmoeten en te leren kennen! Een keer in de 2/3 maanden organiseert Mantelzorg Nijmegen een “Get Together” bij Jimmy’s Nijmegen. Jonge mantelzorgers van de leeftijd 18 t/m 28 jaar zijn van harte welkom. Ben je iets jonger of iets ouder, neem dan alsnog gerust contact op.

Kosten
Deelname is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan per e-mail, telefonisch of door te appen.

Deze dienst(en) bieden we aan in Gemeente Nijmegen

Get together

Acticviteit

Wat is Get together?
Veel kinderen en jongeren maken het mee: bij hen thuis is iemand langdurig ziek. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een beperking of een ernstige verslaving. Het kan gaan om je vader, moeder, broer of zus of om een inwonende opa of oma. Bij zeker 1 op de 4 jongeren is dit het geval. Zij zijn jonge mantelzorgers. Voor deze jonge mantelzorgers organiseert Mantelzorg Nijmegen een “Get Together”.

Meer informatie