Kernteam Heumen

Heumen

Met vragen over zorg, welzijn of wonen kun je terecht bij Kernteam Heumen. In het Kernteam werken o.a. sociaal werkers van Sterker. Neem contact op als je er zelf niet uitkomt, ook niet met de mensen om je heen. Of als het erg tegenzit. Ook met vragen over een hulpmiddel of aanpassing voor je kind kun je hier terecht. De consulenten – van Sterker en andere organisaties – in het gemeentehuis bieden hulp en ondersteuning.

Keukentafelgesprek
Tijdens het gesprek kijkt de consulent samen met jou naar passende oplossingen voor je hulpvraag. Samen maken we een plan. Hierin staat wat je (nog) zelf kunt. En hoe familie of bekenden kunnen bijspringen. Ook staat in het plan welke professionele hulp je eventueel nodig hebt. Hiervoor dienen we dan een aanvraag in bij de gemeente.
Het doel is dat je zo goed mogelijk mee kunt doen in de maatschappij. Of zo lang mogelijk zelfredzaam blijft in je eigen omgeving. Op de website van het Kernteam Heumen lees je meer over het keukentafelgesprek.
Wat bieden we?

Direct antwoord – of een afspraak

Soms kan het Sociaal Team je meteen vertellen bij welke instanties je met je hulpvraag terecht kunt. Is je vraag wat complexer? Dan maken we een afspraak voor een keukentafelgesprek. Bij je thuis of ergens anders waar je je op je gemak voelt.

Meer informatie

  • Bel 14 024 of (024) 358 83 00.
  • Lees de folder.
website Kernteam Heumen
Heb je nog vragen?
Kernteam Heumen Stel een vraag
Kernteam Heumen