KAATJE

Berg en Dal Beuningen Buren Culemborg Druten Heumen Neder-Betuwe Nijmegen Overbetuwe Tiel West Maas en Waal Wijchen Zaltbommel
KAATJE is een sociaal-artistieke theatervoorstelling op het gebied van Scheiden en Omgang. Kaatje is dol op haar ouders. Maar die gaan scheiden. Ze maken knetterende ruzie over dingen waar ze vroeger om konden lachen. Kaatjes hoofd loopt over van de vragen, maar niemand heeft tijd voor haar. Wie wil er naar haar luisteren? KAATJE is een sociaal-artistieke theaterproductie over kind en echtscheiding.
Wat bieden we?
Kaatje is dol op haar ouders. Maar die zijn op proef-scheiding. Ze maken knetterende ruzie over dingen waar ze vroeger om konden lachen. Kaatje sjouwt met haar koffer van de één naar de ander. Bij haar vader eet ze havermout en vegan soep terwijl haar moeder frietjes met tosti’s serveert en liedjes zingt met Marco, de Snor. Maar dat mag Kaatje natuurlijk niet doorvertellen. Kaatje doet er alles aan om het huwelijk van haar ouders te redden.

De kinderen uit het publiek zijn de stille getuigen van haar eenzame dwaling door de wonderlijke wereld die scheiding heet. Maar blijven ze de stille getuigen? Of worden ze de vrienden die Kaatje zo hard nodig heeft om gesterkt en vol vertrouwen de toekomst tegemoet te kunnen zien?

KAATJE is een luchtige interactieve voorstelling over een verdrietig thema waar steeds meer kinderen mee te maken krijgen. Ondersteuning voor kinderen die te maken krijgen met een scheiding richt zich vooral op de ouders. Met KAATJE willen we kinderen een stem geven. Deze sociaal-artistieke theaterproductie is een initiatief van Theater AanZ en Sterker sociaal werk.

Meer informatie

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je KAATJE ook op jouw school? Neem dan contact met ons op of bekijk de website van Theater AanZ

Benieuwd naar al onze dienstverlening op het gebied van Scheiden en Omgang? Bekijk dan onze 
folder

Heb je nog vragen?
Team Scheiden en omgang Stel een vraag
Team Scheiden en omgang