Deel de Tuin (dagbesteding in de buitenlucht)

Nijmegen
Deel de Tuin is een dagbestedingsactiviteit van Sterker. Bij Deel de Tuin deelt u uw dag buiten. Rondwandelen en meehelpen in de tuin wisselen we af met op een bankje rusten en samen een kop koffie drinken. Er zijn verschillende zitjes in de tuin, in de zon én in de schaduw. Bij een buitje schuilen we onder een groot afdak met uitzicht over de velden. In de tuin van het Land van Ooij kunt u genieten van het buitenleven en van al het moois wat het land te bieden heeft, zonder er zelf hard voor te moeten werken.
Wat bieden we?

Deel de Tuin is er voor ouderen die het fijn vinden om buiten (bezig) te zijn, structuur in de dag zoeken en graag in contact komen met anderen. Ook als u geen deelnemer bent van Deel de Dag bent u van harte welkom. De onverharde paden zijn, met een beetje hulp, zelfs met een rollator begaanbaar. Het toilet is een beetje provisorisch. De deelnemers hebben verschillende culturele achtergronden. De activiteiten in de tuin zijn van april tot en met oktober. Voor Deel de Tuin is geen indicatie nodig.

Elke donderdagmiddag van 13.30 - 15.30 uur bezoekt een groep ouderen van Deel de Dag de tuin. Daarnaast starten in mei 2023 op dinsdag en woensdag van 11.00 - 15.00 uur weer groepen migrantenmannen met bijeenkomsten in de tuin.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie en contact
Heb je nog vragen?
Langer Thuis Nijmegen