Deel de Dag Kunst en Cultuur

Nijmegen
Deel de Dag Kunst en Cultuur is er voor alle ouderen in Nijmegen, die interesse hebben in kunst en cultuur, graag in contact komen met anderen en structuur in de dag zoeken. U kunt eenmalig aan een project deelnemen dat u aanspreekt of vaste deelnemer worden. Wordt u blij van bijvoorbeeld schilderen, tekenen, dans, zang, fotografie of een museumbezoek? Samen met kunstenaars en culturele organisaties organiseert Deel de Dag Kunst en Cultuurprojecten.
Wat bieden we?

Er komen steeds verschillende kunstvormen aan bod. Elk project duurt ongeveer 3 maanden, waarbij steeds een andere kunstvorm centraal staat. Denk aan een fotoproject waarvoor we samen op pad gaan, leren fotograferen en toewerken naar een expositie. Of samen zangles krijgen en liedjes instuderen, een tekst maken op een bestaande melodie en tot slot een optreden ergens verzorgen.  Het belangrijkste daarbij is dat de groep samen de uitdaging aangaat en veel plezier beleeft. Dit werkt stimulerend en verloren talenten komen bovendrijven.

Meer informatie

Wij zijn altijd bereikbaar via het mailadres kunstencultuur@deeldedag.nl. Op vrijdag kunt u ons bellen op 088-00113111. Op andere werkdagen kunt u contact opnemen met:

Meer informatie en contact
Heb je nog vragen?
Sterker Ouderenwerk