Wij denken graag mee

Met een beetje hulp kunt u het zelf

Ouderen blijven steeds langer voor zichzelf zorgen. Dat is prettig, maar niet altijd makkelijk. Zeker wanneer u last heeft van ziekte of beperkingen. Of als u niet zoveel mensen kent, minder mobiel wordt of kampt met geheugenverlies. En wat te denken van alle kosten die dit met zich meebrengt? Onze informatie en advies is gratis; we denken graag met u mee.

Bekijk hier wat Sterker Ouderenwerk (voorheen Langer Thuis Nijmegen) voor u kan betekenen

Je staat er niet alleen voor

praktische hulp en ondersteuning

Zit je niet goed in je vel? Vind je het lastig om te blijven meedoen in de maatschappij? Het kan zijn dat je je eenzaam voelt. Of anders dan anderen. Weet dat je er niet alleen voor staat.

We kunnen je ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Met aandacht, advies, maar ook met praktische hulp. Zodat je verder kunt. Op eigen kracht. Met ondersteuning waar nodig en met het vinden van een prettige invulling van je dag.

Langer Thuis Nijmegen

Alle diensten en activiteiten onder een noemer

Langer Thuis Nijmegen is de naam voor het ouderenwerk van Sterker. Langer Thuis biedt hulp, advies en informatie voor ouderen in de gemeente Nijmegen.

Heeft u een hulpvraag die niet past binnen een van de diensten? Stel hem toch! Wie weet kunnen we u helpen.

Een handje helpen?

Iets doen voor een ander en er veel voor terug krijgen. Ook iets voor jou? Vrijwilligerswerk verrijkt je leven: je betekent iets voor een ander en doet nieuwe ervaringen op. Bij Langer Thuis Nijmegen kunnen we altijd hulp gebruiken.