Ontmoet- en gespreksgroepen over levensvragen

Nijmegen

Wil je anderen ontmoeten en praten over onderwerpen op het gebied van levensvragen en zingeving? Het Centrum Ontmoeting in Levensvragen (COiL) organiseert en begeleidt verschillende ontmoetings- en gespreksgroepen in Nijmegen.

Nieuwe groepen opzetten
Het COiL staat open voor het opzetten van nieuwe groepen voor ontmoeting rond levensthema’s op het gebied van wonen, werk, gezondheid, relaties, levensbeschouwing enzovoort. Heb je ideeën, of wil je eventueel gespreksgroepleider worden? Neem dan gerust contact op met COiL.
Wat bieden we?

Lopende gespreksgroepen

  • gespreksgroep voor ouderen in het Dienstencentrum Oud Burgeren Gasthuis (OBG)
  • ontmoetingsgroep in Stip-Oost
  • ontmoetingsgroep in de Kentering

Het streven is om de ontmoetings- en gespreksgroepen verspreid over Nijmegen te realiseren. Daarom werkt COiL samen met onder meer brede basisteams, Buurtteams, het Huis van Compassie en Mantelzorgondersteuning Nijmegen.

Dialoogtafels

In samenwerking met het Huis van Compassie organiseert COiL met zekere regelmaat ‘dialoogtafels’. Deze tafels wisselen steeds van samenstelling. Aan een dialoogtafel wissel je met elkaar ervaringsverhalen en dromen rond bepaalde thema’s uit. Zo ontdek je hoe anderen het leven zien en beleven, vind je troost of inspiratie en verrijk je het samenleven.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie en contact
Heb je nog vragen?
Centrum voor Ontmoeting in Levensvragen Stel een vraag
Centrum voor Ontmoeting in Levensvragen
Neem contact op

Vul hier je gegevens in. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.