Dag van de Mantelzorg

Nijmegen

Ieder jaar op 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op en rondom deze dag wordt er landelijk extra aandacht gevraagd voor mantelzorgers, zo ook in Nijmegen.

Wat bieden we?
Als Mantelzorg Nijmegen een activiteit op of rondom de Dag van de Mantelzorg organiseert dan deelt zij deze informatie in de digitale nieuwsbrief. Het kan ook zijn dat Mantelzorg Nijmegen geen activiteit organiseert maar de mantelzorgers die bij haar bekend zijn een kleine traktatie toestuurt. Wat Mantelzorg Nijmegen stuurt blijft een verrassing tot op de dag zelf. Wil jij er zeker van zijn dat ook jij iets toegestuurd krijgt als zij de Dag van de Mantelzorg op deze manier invult, zorg dan dat jouw adresgegevens bij Mantelzorg Nijmegen kloppen. Je kunt dit controleren door contact op te nemen. Jouw adresgegevens kunnen tot twee maanden vóór de Dag van de Mantelzorg nog aangepast worden.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorg-nijmegen.nl. Hier vind je onder andere informatie over het aanbod van Mantelzorg Nijmegen, een mantelzorgmakelaar, andere ondersteuningsmogelijkheden, een zorgpauze en meer. Je kunt ook contact opnemen met Mantelzorg Nijmegen door te bellen naar 088 – 0011333 of te e-mailen naar info@mantelzorg-nijmegen.nl. Op de website kun je ook gebruik maken van het contactformulier.

Op de hoogte blijven

Mantelzorg Nijmegen stuurt een paar keer per jaar e-mailberichten met daarin belangrijk nieuws voor mantelzorgers en berichten over ontwikkelingen rondom mantelzorg binnen de gemeente Nijmegen. Hier staat ook informatie in over de cursussen en activiteiten voor jonge en volwassen mantelzorgers en de Dag van de Mantelzorg. Je kunt je inschrijven voor deze e-mailberichten door te e-mailen naar info@mantelzorg-nijmegen.nl.

Meer informatie en contact
Heb je nog vragen?
Mantelzorg Nijmegen