Menu

Opening omgangshuis regio Rivierenland

Opening omgangshuis regio Rivierenland

Wat als een kind één ouder helemaal niet meer ziet na een scheiding?

 

Elk kind heeft het recht om BEIDE ouders te zien

Het Omgangshuis Regio Rivierenland biedt een veilige en kindgerichte plaats waar het kind de niet-verzorgende ouder kan ontmoeten. Ouders hoeven elkaar niet te zien bij het Omgangshuis. Door vroeg voor het Omgangshuis te kiezen, voorkomen we vaak langdurige problemen.

 

Iedere zaterdag in de Pluk in geldermalsen

Het Omgangshuis Regio Rivierenland staat klaar om de ouders en kinderen op te vangen en te begeleiden. Het team bestaat uit een professionele dagleider en gedreven vrijwilligers. Wij zijn er voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Beide ouders moeten zich aanmelden om gebruik te maken van het Omgangshuis.

 

Wij zoeken vrijwilligers

Wil jij je inzetten voor het Omgangshuis Regio Rivierenland? Stuur een e-mail naar m.heutink@sterker.nl.

Als vrijwilliger draai je minimaal 1 à 2 diensten per maand. Een dienst bestaat uit een zaterdagochtend of een zaterdagmiddag. Als vrijwilliger ben je een luisterend oor voor de verzorgende ouder die op zijn/haar kind wacht tot het omgangsmoment voorbij is. Of je bent aanwezig in de ruimte waar het omgangsmoment tussen de niet-verzorgende ouder en zijn/haar kind plaatsvindt. Je zorgt voor een ontspannen sfeer. Het Omgangshuis Regio Rivierenland is een project van Sterker sociaal werk. Goed getrainde voeren dit project ui onder leiding van een professional.

Terug