Menu

‘Deel de Dag’-locatie Iyi Günler wordt ‘Deel de Wereld'

‘Deel de Dag’-locatie Iyi Günler wordt ‘Deel de Wereld'

‘Iyi Günler’, Turks voor ‘Goede Dag’, was altijd de naam van de locatie van ‘Deel de Dag’ in Neerbosch-Oost. Deze groep van Langer Thuis in Nijmegen (onderdeel van Sterker sociaal werk) was begonnen als Turkssprekende groep. Inmiddels is de groep uitgebreid en komen er ouderen met diverse achtergronden. Naast Turken komen er nu ook Afghanen, Marokkanen en Iraniërs. De Turkse naam is dus niet meer representatief. Daarop is deze aangepast naar ‘Deel de Wereld’: een naam die eer doet aan het multiculturele karakter van de groep. 

‘Deze internationale groep is toegankelijk voor alle senioren die in een multiculturele omgeving hun dag willen delen.’ – begeleiders Deel de Wereld

Over Deel de Dag 

‘Deel de Dag’ van Langer Thuis (voorheen Swon) is er voor Nijmeegse senioren die behoefte hebben aan structuur in de dag en gezelligheid. Professionele begeleiders en vrijwilligers zorgen voor een prettige invulling van de dag. In een aangename, huiselijke sfeer is er van alles te doen. Er zijn 8 verschillende locaties verspreid over de hele stad. Meer weten over Deel de Dag? Ga naar de website of neem vrijblijvend contact op. 

Contactgegevens Langer Thuis

Telefoonnummer: 088 - 00 17 121
E-mail: langerthuisnijmegen@sterker.nl
Website: www.langerthuisnijmegen.nl

Terug