Menu

Uitnodiging 3 december: De versnellingskamer

Uitnodiging 3 december: De versnellingskamer
Hoe sterk is solidariteit in coronatijd? Welke betekenis hebben voorzieningen en sociaal werk? En welke rol speelt vertrouwen bij participatie? Interesse om meer te weten en mee te praten over deze vragen? Meld je dan aan voor de versnellingskamer.

 

De versnellingskamer is een online evenement georganiseerd door de Zorgalliantie op donderdag 3 december tussen 15.00 en 17.00 uur. Tijdens deze versnellingskamer gaan we samen met professionals uit de praktijk, vertegenwoordigers vanuit onderzoek, onderwijs en studenten, vrijwilligers en actieve wijkbewoners kijken welke kansen we zien vanuit o.a. het onderzoek naar de impact van corona op het sociaal werk (uitgevoerd door Sterker in samenwerking met Werkbedrijf, Bindkracht10 en Wel.kom).

Aanmelding en meer informatie

Wil je meer informatie of je aanmelden? Dat kan via deze site of bekijk de uitnodiging.

Wie is de Zorgalliantie?
​​​​​​​De Zorgalliantie is een netwerk van organisaties op het gebied van wonen, welzijn, zorg en onderwijs, samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Met als doel de professionaliteit, het innovatie- en samenwerkingsvermogen van de deelnemers uit de praktijk en het onderwijs te vergroten. 

Terug