Menu

Steunpunt Coronazorgen

Steunpunt Coronazorgen

Al ruim een half jaar hebben we te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Ook mentaal eist deze crisis zijn tol; zeker nu deze zo lang aanhoudt. Voor iedereen in Nederland die vragen heeft of zich zorgen maakt over zichzelf of een ander is er nu het Steunpunt Coronazorgen www.steunpuntcoronazorgen.nl

Mensen vinden hier actuele relevante informatie en tips over hoe ze met hun zorgen om kunnen gaan en er zijn doorverwijzingen naar hulp. De informatie op het Steunpunt Coronazorgen wordt voortdurend aangevuld.

Het Steunpunt Coronazorgen is opgezet door ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, in samenwerking met het RIVM. 

 

Wat is er vernieuwd?

  • De informatie is extra toegankelijk geschreven;
  • De site is makkelijk leesbaar op mobiel en tablet;
  • De inhoud is via zoekmachines goed te vinden;
  • De hele vormgeving is vernieuwd.

 

Doe mee en deel het Steunpunt Coronazorgen in jouw netwerk

We willen dat zoveel mogelijk mensen in Nederland terecht kunnen bij dit steunpunt. Daarom hebben wij vandaag de publiciteit gezocht, zowel vanuit RIVM als ARQ. Wij sluiten bovendien aan bij de periode “Aandacht voor elkaar”, waar naar het Steunpunt Coronazorgen wordt verwezen.

U kunt ook uw steentje bijdragen in het vergroten van de bekendheid van het Steunpunt Coronazorgen door via intranet, sociale media en mond op mondreclame uw organisatie en netwerk te wijzen op de nieuwe site. Helpt u mee?

 

Heeft u een vraag of suggestie voor het Steunpunt Coronazorgen of heeft u interesse in onze banners voor op uw website? Stuur dan een e-mail naar steunpuntcorona@arq.org.

Terug